top of page

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ & ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

*Αποστολές με Courier:  Συνεργαζόμαστε με την Γενική Ταχυδρομική και οι αποστολές σε όλη την Ελλάδα επιβαρύνονται με 3,00€ (έως 2 κιλά). Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1€. 

*Η Γενική ταχυδρομική σας δίνει την δυνατότητα παραλαβείς από το κατάστημα και οι Αποστολές για όλοι την Ελλάδα επιβαρύνονται με 2,00€ (εώς 2 κιλά).Για καθε επιπλέον κιλό,η χρέωση είναι 0,50€.

*Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή προστίθενται επιπλέον 4€ για αποστολές έως 2kg, οπότε το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 7.50€.

Χρόνος παράδοσης (σε εργάσιμες ημέρες):

  • Εντός πόλης: 1

  • Εντός Περιφέρειας: 1-2

  • Χερσαίοι Προορισμοί: 1-2

  • Νησιώτικοι Προορισμοί: 1-3

  • Δυσπρόσιτες Περιοχές: 1-5

**Αποστολές εκτός Ελλάδας με ΕΛΤΑ: Η χρέωση είναι 20€ για παραγγελίες έως 99€ και 9,90€ για παραγγελίες από 100€ και πάνω. Ο χρόνος παράδοσης είναι 7-9 εργάσιμες ημέρες για αποστολές εντός Ευρώπης και 9-15 εργάσιμες ημέρες για αποστολές στον υπόλοιπο κόσμο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Μετά την  παραγγελία μόνο και εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν ακόμη αποσταλεί έχετε τη δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας. Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε τις παραγγελίες εντός 1 με 2 εργάσιμων ημερών.

Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. 

Το προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία τους να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη ο οποίος οφείλει να φροντίσει για την ασφαλή επιστροφή των προϊόντων και έχει την ευθύνη να επιστρέψει όλα τα έγγραφα που συνοδεύουν το προϊόν άθικτα και σε άριστη κατάσταση (π.χ. τιμολόγιο, απόδειξη λιανικής).

Δεδομένου ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα παραληφθούν σε άριστη κατάσταση όπως προβλέπεται, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 30 ημερών. Τα έξοδα αντικαταβολής δεν επιστρέφονται.

*Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν επικοινωνίας στο 2316023282 ή μέσω email στο avoketaconceptstore@gmail.com και κατόπιν σχετικής αίτησης υπαναχώρησης του πελάτη μέσω email.

Σε περίπτωση στην οποία με αποδεδειγμένη υπαιτιότητά μας σας παραδίδονται άλλα από τα παραγγελθέντα προϊόντα, κατά είδος ή ποσότητα, τότε σας στέλνουμε το σωστό προϊόν και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς παλιού και νέου προϊόντος.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το προϊόν φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία στο 2316023282 ή μέσω email στο avoketaconceptstore@gmail.com και να το επιστρέψει εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού.​ Μετά την επιστροφή του προϊόντος γίνεται έλεγχος του ελαττώματος που αναφέρεται από τον πελάτη και στη συνέχεια προχωράμε σε επικοινωνία μαζί του σχετικά με τα αποτελέσματα του ελέγχου. Εφόσον διαπιστωθεί ότι το ελάττωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση ή από χρήση διαφορετική από την προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή ή τυχαία γεγονότα, πραγματοποιείται αντικατάσταση του προϊόντος. Το προϊόν θα αντικαθίσταται με νέο εφόσον είναι διαθέσιμο ή με άλλο μοντέλο της αρεσκείας του καταναλωτή σε αντίστοιχη τιμή (κατόπιν συνεννοήσεως μαζί του).

Ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα αποστολής (του ελαττωματικού προϊόντος) προς την εταιρεία μας. Τα έξοδα αποστολής του αντικατασταθέντος προϊόντος επιβαρύνουν την εταιρία μας.

*Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές αν δεν έχετε πρώτα επικοινωνήσει μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω τηλεφώνου.

*Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που δεν κρατούνται στο απόθεμά μας και έρχονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας για τον πελάτη.

*Δεν γίνονται αλλαγές και ακυρώσεις σε προϊόντα που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας (μπομπονιέρες, ξύλινα παιχνίδια κλπ). Προκαταβολές για προϊόντα κατόπιν παραγγελίας δεν επιστρέφονται.

*Δεν γίνονται αλλαγές/επιστροφές σε είδη που είναι σε προσφορά ή έκπτωση.

Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε οι ίδιοι το προϊόν στο κατάστημά μας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

- Αντικαταβολή (πληρωμή με την παράδοση του προϊόντος) 

Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με 2€.

- PAYPAL

Με το PayPal τα χρήματα μεταφέρονται από το δικό σας λογαριασμό στον δικό μας με γρήγορο και ασφαλή τρόπο. Σας ενημερώνουμε ότι δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο PayPal για να πληρώσετε. Εφόσον διαθέτετε κάποια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, ακολουθήστε τις οδηγίες που θα σας δωθούν μέσω της υπηρεσίας για να πληρώσετε, χωρίς δημιουργία ηλεκτρονικού λογαριασμού στο PayPal.

Εάν επιλέξετε να αγοράσετε κάποιο από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της εταιρίας μέσω του ιστοτόπου μας χρησιμοποιώντας τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Paypal, όλα τα στοιχεία συναλλαγής (αριθμός πιστωτικής κάρτας κ.α) αποθηκεύονται στην Paypal και όχι στον ιστότοπο μας.

- Κάρτα

Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express και Diners. Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι απόλυτα ασφαλής.

- Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό** IBAN:GR7001407120712002002021975

Avoketa Concept Store -

**Τα έξοδα της τραπεζικής μεταφοράς από άλλη τράπεζα στη δική μας τα επιβαρύνεται και τα αναλαμβάνει ο πελάτης και δεν επιμερίζονται με την εταιρία μας.

​Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας τηλεφωνικά ή μέσω email στο avoketaconceptstore@gmail.com. Κατόπιν προετοιμάζουμε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή με email για το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας μαζί με τα έξοδα αποστολής. Καταθέτετε ή μεταφέρετε το αντίστοιχο ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό μας χρησιμοποιώντας σαν αιτιολογία τη διεύθυνση και το ονοματεπώνυμό σας. Ενημερώστε μας για τη μεταφορά στο 2316023282 (ειδικά αν πρόκειται για μεταφορά από άλλη τράπεζα) ή με email. Επιβεβαιώνουμε και αποστέλλουμε την παραγγελία.

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2316023282 ή με email στο avoketaconceptstore@gmail.com

Info

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ταβάκη 17 , 57001
    Θέρμη  Θεσσαλονίκη

EMAIL
avoketaconceptstore@gmail.com

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2316023282

​ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δευτέρα & Τετάρτη
09.30-14.30

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή
09.30-14.00  20.30

Σάββατο
10.00-14.00

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
bottom of page